Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

Prachtige stranden en nog meer in Den Haag
Hoewel Amsterdam technisch gezien de hoofdstad van Nederland is, is Den Haag de feitelijke thuisbasis van de regering van het land. Er is heel wat te doen en te zien in de hele stad, en er zijn talloze festivals in de loop van het hele jaar. Er is van alles, van zandsculpturen tot fotografie en nog meer onderwerpen, die in de stad worden gevierd op verschillende dagen.
En houdt u van de golven, dan is Den Haag ook een geweldige plaats om te gaan surfen. Scheveningen Surfers Village is een ongewoon gebied dat speciaal voor surfers is gecreëerd. U kunt er op het strand overnachten in zeecontainers indien u dat wenst, of er kamperen en genieten van de golven op elk uur van de dag of nacht. Het gebied is ook de thuisbasis van een zeer populaire badplaats, waar u kunt zeilen, vissen, duiken en kitesurfen. Zoekt u een rustiger strand, neem dan eens een kijkje in Kijkduin, dat meer mogelijkheden biedt om te wandelen en in de duinen paard te rijden.
Kinderen zullen beslist genieten van SEA LIFE Scheveningen, met meer dan 40 aquaria. Een groot deel van het Sea Life Centrum is eigenlijk een tropische jungle met ongelooflijke watervallen en wilde dieren die u normaal gesproken terugvindt in het Amazonegebied van Zuid-Amerika. Nog een geweldige familiebestemming is Madurodam, die heel Nederland in miniatuur herschept. Het park is elk jaar anders met nieuwe thema's die in het gebied worden gecreëerd.
Ook de koning van Nederland woont in Den Haag, zodat u de paleistuin zeker niet mag missen; dat is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Comments

Hide