Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

Erop uit in Historisch Curaçao
Het eiland Curaçao is de thuisbasis van enkele van de meest ongelooflijke stranden in de wereld, en heeft verder vele andere leuke activiteiten en heerlijke uitstapjes.Naast gewoon lekker niksen op het strand, zijn er aan en op het strand ook genoeg andere dingen te doen. De Bounty neemt u mee op een vier uur lange snorkel- en zwemtour die u beslist nooit zult vergeten. U kunt verder ook gaan duiken of vissen.
Naast de stranden, vindt u ook tal van andere outdoor activiteiten, zoals paardrijden, golfen en mountainbiken. Het prachtige eilandparadijs biedt u ook vele andere soorten van attracties, zoals een trolleytour die u meeneemt op een tocht in de omgeving. U krijgt ook de kans om ongelooflijke Spaanse architectuur te bekijken als u de tijd neemt om wat rond te lopen οp het hoofd deel van Fort Amsterdam, de thuisbasis van het Paleis van de Gouverneur en een Nederlands Hervormde Kerk die dateert uit 1769. De kerk heeft nog steeds een kanonskogel ingebed, wat het tot een duidelijke must-see maakt.
De Floating Market biedt zeer interessante lokale shopping, en het Kura Hulanda Museum herbergt een enorme collectie van voorwerpen uit Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. De objecten dateren vanaf de prehistorie, en de collectie omvat ook een levensgroot model van een slavenschip, evenals muziekinstrumenten, fossielen, en andere culturele artefacten.
Curaçao heeft een zeer rijke geschiedenis waar u gemakkelijk toegang toe krijgt als u de nodige tijd neemt voor Fort Amsterdam. Even weg van het strand is zeker de moeite waard !

Comments

Hide