Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

De Oude Stad Eindhoven
De stad Eindhoven ligt in het zuiden van Nederland, en is bekend vanwege het bruisende nachtleven en een gevarieerde evenementenkalender. Het is ook een van de oudste steden van Nederland, dus er is genoeg te zien en te doen, of u nu enkele van de nieuwste attracties van de stad wilt genieten of liever tijd besteed aan de geschiedenis van de stad.
Eindhoven werd een stad in 1232, en met de uitvinding van de gloeilamp, begon de stad te bloeien. Vandaag heeft de stad een leidersrol in de wereld van de technologie, en hebben veel geavanceerde technologiebedrijven ervoor gekozen zich hier te vestigen. Design is ook een zeer belangrijk onderdeel van de stad, en veel ontwerpers reizen naar Eindhoven om daar te studeren.
Onder de vele musea die u in Eindhoven vindt, zijn er verschillende uniek en niet te missen. Geniet van het werk van Picasso, Chagall, Kandinsky, en anderen in het Van Abbemuseum. In het Art Centre vindt u een verzameling van beelden en schilderijen die zich richten op kunstlicht. Voor een proefje van de prehistorie, gaat u naar het Historisch Openlucht Museum. U kunt zelfs een rondleiding krijgen in de oudste Phillips 'factorij' in Eindhoven.
Als outdoor avontuur meer uw stijl is, kunt u genieten van zwemmen, golfen, fietsen of wandelen. Er zijn ook tal van parken en tuinen om van te genieten. Om te ontspannen na een drukke dag, is er de stadssauna.
Eindhoven is de vijfde grootste stad van Nederland, dus u kunt er zeker een volledige dag exploratie verwachten om alleen maar een ​​voorproefje te hebben van wat de stad te bieden heeft.

Comments

Hide