Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

Relaxen op Sint Maarten
Sint Maarten is de perfecte plek om te zonnen en nog veel meer. Of u nu wilt genieten van outdoor activiteiten of liever ontspannen in een spa van wereldklasse, Sint Maarten heeft het voor u. Een van de leukste kanten van deze Caribische plek is het feit dat het zo veel Europese invloed heeft. Het voelt echt aan als een wereld verwijderd van Noord-Amerika.
Natuurlijk zijn de stranden van Sint Maarten spectaculair, maar hetzelfde geldt ook voor de spa's. De originele spa op Sint Maarten is L'Aqualigne, die is 25 jaar oud. De spa biedt massages en een zogenaamde "out of body" ervaring. Het richt zich op wellness voor het hele lichaam.
Er zijn ook veel dingen buiten te doen. Muziekliefhebbers zullen zeker op Sint Maarten hun gading vinden. Het is de thuisbasis van een zeer diverse muziek-scene, die reggae, calypso, rock, jazz, en vele andere muziekstijlen omvat. Het carnavalsseizoen biedt tal van mogelijkheden om een parade te gaan bekijken en een aantal zeer exotische kostuums te zien, en de zee biedt alles om te genieten van de sporten zoals duiken en snorkelen.
Fietsen is ook erg populair op Sint Maarten, en u kunt uw fiets meenemen voor een camping tour rond het eiland. Tennis en golf zijn ook zeer toegankelijk op het eiland, net als andere activiteiten, zoals de Butterfly Farm en het St. Maarten Park.
St. Maarten is een paradijs voor de reiziger, want u vindt er elke vorm van activiteit om van te genieten. Bij een reis naar dit eiland gaat het dus over veel meer dan alleen maar op het strand liggen.

Comments

Hide