Dialogue

Vocabulary (Review)

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

Keukenhof
Keukenhof bevindt zich in Nederland net buiten het centrum van Lisse. Natuurliefhebbers en liefhebbers van bloemen willen zeker niet's werelds grootste bloementuin missen. Er zijn in totaal 15 kilometer aan wandelpaden vol met prachtige bloemenvelden, die zich uitstrekken zo ver het oog reikt. Keukenhof Gardens is alleen open van 22 maart tot 20 mei, dus als u dit tijdens uw bezoek aan Nederland wilt insluiten, is het belangrijk om dus de reisdata goed te plannen.
Elk jaar wordt er een thema opgenomen in de tuin, en bezoekers kunnen paviljoens zien vol met een aantal zeer unieke bloemenshows. Er zijn ook bloembollen te koop in het begin van het seizoen. Om te zien hoe de bloemen gebruikt worden in sommige ongelooflijke praalwagens, moet u maar de website van de tuin bekijken. En kijk ook eens naar de datum van het jaarlijkse bloemencorso, dat meestal ergens in april gehouden wordt. Het is de meest beroemde parade in Nederland.
Naast te voet van het park genieten, wilt u wellicht ook een fiets huren en op het terrein rondrijden, zodat u nog meer kunt zien. Fluisterboten zijn een andere optie, stil en milieuvriendelijk, want ze worden door elektromotoren aangedreven. Elke boottrip duurt iets meer dan een uur. Tickets voor de boottochten zijn in het park in de buurt van de molen te koop.
Het park zelf is gelegen op een voormalig jachtgebied dat dateert uit de 15de eeuw. Het maakte deel uit van het domein van een rijke koopman, maar in 1949 besloot de burgemeester van Lisse om er een openlucht bloemententoonstelling te organiseren;en zo is het park begonnen.

Comments

Hide