Dialogue

Vocabulary

Learn New Words FAST with this Lesson’s Vocab Review List

Get this lesson’s key vocab, their translations and pronunciations. Sign up for your Free Lifetime Account Now and get 7 Days of Premium Access including this feature.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Notes

Unlock In-Depth Explanations & Exclusive Takeaways with Printable Lesson Notes

Unlock Lesson Notes and Transcripts for every single lesson. Sign Up for a Free Lifetime Account and Get 7 Days of Premium Access.

Or sign up using Facebook
Already a Member?

Lesson Transcript

Aruba, het tropische paradijs
Als u aan Aruba denkt, dan denkt u waarschijnlijk aan witte zandstranden, oneindige verten met blauw water en een tropisch paradijs dat gewoon op uw komst wacht. Hoewel dit zeker een belangrijk kenmerk van Aruba is, is er ook veel meer op het eiland om van te genieten.
Bij het plannen van een reis naar Aruba, helpt het beslist om wat meer te weten over de verschillende stranden, want hier gaat u waarschijnlijk het meeste van uw tijd doorbrengen. Het waarschijnlijk meest bekende strand is Palm Beach, een geweldige plek om van de mooie natuur te genieten of te gaan snorkelen. Baby Beach is een beetje meer privé en ligt in een zeer ondiepe lagune, waar u heel ver in het water kunt gaan. Als u van windsurfen houdt, is Malmok Beach de beste keuze, maar als u vooral een kijkje wil van de onderwaterflora en -fauna, gaat u meer van Arashi Beach genieten. Natuurlijk zijn er nog vele andere stranden in Aruba, maar dit zijn slechts enkele van de hoogtepunten.
Naast de stranden is er ook genoeg aan andere activiteiten te doen. Een sightseeing tour brengt u helemaal rond Aruba. Bekijk rotsformaties en de Indische grotten, of maak een wandeling doorheen de geschiedenis in de goudmijn van Bushiribana. Er is ook een archeologisch museum en voor kinderen zijn er veel dieren in het Donkey Sanctuary en de Ostrich Farm. Het Bubali Bird Sanctuary is een uitverkoren plek om ongelooflijke lokale fauna te zien.
Een bezoek aan Aruba heeft veel meer te bieden dan alleen maar lekker luieren op het strand, maar u kunt alleen maar van alles genieten als u goed voorbereid bent op wat dit tropisch eilandparadijs voor u in petto heeft.

Comments

Hide